Pioniers

Vrouwen die bij BOV zijn aangesloten, ondernemen met hart en ziel. Zij delen kennis en ervaring, versterken elkaar in de pijlers van de BOV: bewustzijn, het ondernemen en vrouw zijn. Willen leren, ontwikkelen en samenwerken vanuit de verbinding tussen hoofd en hart én in verbinding met elkaar en anderen; samenwerkingspartners, klanten, opdrachtgevers en sponsoren.

Één van onze sterke punten is de inzet van de vrijwillige pioniers die de verschillende werkgroepen bemensen en de maandelijkse netwerkbijeenkomsten begeleiden. Zij dragen en promoten de BOV samen met de ambassadeurs. Klik hier om in contact te komen met de pionier uit jouw regio.
 

 

 

 

 

 

 

 
Marian: Het was een goede ochtend, hoe zichtbaar ben je, hoe kunnen de klanten je vinden? En wat als ze niet op internet zitten? Heel reële vragen die me wel aan het denken zetten. Daarna: hoe trek je ze over de streep vooral als je ze niet spreekt?

Ook mooi om te zien wat anderen doen aan marketing/zichtbaarheid (of juist nog niet doen). Ik ben nu wel aan het bedenken of we niet een afsluitende brainstorm zouden kunnen doen van de vele manieren om zichtbaar te zijn voor de klant. (ik heb al een lijst liggen met 99 punten)